Tuinonderhoud Kampen

Tuinonderhoud in Kampen

Voor tuinonderhoud in Kampen kunt u het beste terecht bij Tukkers & Ten Hoeve Tuinontwerp & Realisatie uit Zwolle. Het aanleggen van een tuin is een investering voor de toekomst. Een tuin moet groeien en met de juiste tuinonderhoud wordt uw tuin in Kampen alleen maar mooier en mooier. En dat wilt u natuurlijk ook graag zo houden. Voor de beste tuinonderhoud in Kampen kunt u ons inschakelen. Uw tuin heeft in het voor- en najaar onderhoud nodig. Hoe lang we met de tuinonderhoud in Kampen bezig zijn, is afhankelijk van de grote van uw tuin en de soorten beplanting. 

Tuinonderhoud Kampen

Welke werkzaamheden doen wij?

Afhankelijk van uw wensen voor uw tuinonderhoud in Kampen, kunnen we al het onderhoud op ons nemen. Veel mensen vinden het onderhouden van een tuin veel werk en wij zorgen graag voor verlichting. Voor de tuinonderhoud kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Het snoeien van beplanting, hagen en fruitbomen. 
  • Het snoeien, eventueel verwijderen en afvoeren van te groot geworden bomen. 
  • Het zorgen voor een levendige voedingsbodem voor de beplanting (kalk strooien en bemesten). 
  • Het verwijderen van onkruid.
  • Het onderhouden van de vijver en andere waterpartijen 
  • Het verwijderen van groene aanslag op bestrating.
  • Het verzorgen van het gazon.
  • Het eventueel herbestraten van verzakte delen. 
  • Het vervangen van beplanting en het planten van (eenjarige) planten.

Dit is een greep uit onze werkzaamheden die we voor uw tuinonderhoud in Kampen kunnen uitvoeren. Wellicht heeft u zelf ook groene vingers en wilt u een deel zelf doen? In goed overleg bepalen we samen de werkzaamheden voor uw tuinonderhoud in Kampen

Zelf een beetje bijhouden

Ondanks dat u ons inschakelt voor de tuinonderhoud in Kampen heeft uw tuin tussendoor ook nog onderhoud nodig. Denk hierbij aan het besproeien van de tuin bij warm weer, het maaien van het gras, het verwijderen van onkruid, het verwijderen van groene aanslag op de bestrating en het snoeien van planten als ze te groot worden of de verkeerde kant op groeien. Zo kunt u altijd optimaal genieten van uw goed onderhouden tuin.  

Een mooi groen gazon

Uw tuinonderhoud in Kampen uit laten voeren door een ervaren hovenier uit Kampen? Maak dan gelijk een afspraak met Tukkers en Ten Hoeve Tuinontwerp & Realisatie door te bellen naar 038 – 422 1620 of te mailen naar info@tukkersentenhoeve.nl. We nemen direct contact met u op voor een vrijblijvende afspraak over uw tuinonderhoud in Kampen (dichtbij Zwolle)

Tuinonderhoud in Kampen

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.