Tuinonderhoud Dronten

Tuinonderhoud in Dronten

Wanneer u uw tuin in Dronten eenmaal heeft aangelegd, is het belangrijk dat deze wordt voorzien van het juiste tuinonderhoud. U kunt dit natuurlijk zelf verzorgen, maar u kunt ook de specialisten van Tukkers & Ten Hoeve hiervoor inschakelen. Wanneer onze hoveniers uw tuin hebben aangelegd, leveren zij u een onderhoudsadvies. Zo weet u precies welke werkzaamheden er moeten gebeuren in de lente, zomer, herfst en winter. Het juiste tuinonderhoud maakt u tuin in Dronten nog mooier!

Tuinonderhoud Dronten

Wanneer snoeien?

Wist u dat u in maart de Rozen dient te snoeien? Of in augustus uw Buxus? Bij tuinonderhoud in Dronten hoort natuurlijk ook het snoeien van uw beplanting. Alle hagen en in vorm gesnoeide heesters worden gesnoeid na de langste dag. De sterkste groei is dan vaak al geweest en meestal kan dan volstaan worden met één snoeibeurt per jaar. Wanneer u voorjaarsbloeiers pas in de herfst of winter snoeit, zullen er het volgende voorjaar geen bloemen aan zitten. Daarom is het belangrijk om in Dronten uw tuinonderhoud te verrichten na de bloei.

Tuinonderhoud van Tukkers & Ten Hoeve in Dronten

Naast het snoeien verzorgt Tukkers & Ten Hoeve uit Zwolle ook andere werkzaamheden voor uw tuinonderhoud. Zo hebben wij genoeg professionele gereedschappen om ook bomen te verwijderen die te groot zijn geworden. Voor u is dit een zware, lastige klus waar u tegenop kijkt. Onze hoveniers helpen u graag en steken de groene handen uit de mouwen! Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor uw tuin in Dronten zijn op het gebied van tuinonderhoud? Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden, neem vandaag nog contact op!

Tuinonderhoud in Dronten inschakelen?

Vindt u dat tuinonderhoud in Dronten te veel tijd kost en zijn de werkzaamheden te zwaar voor u? Dan is het goed om een professionele hovenier in te schakelen. Tukkers & Ten Hoeve staat al ruim 30 jaar garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij houden tijdens onze werkzaamheden graag rekening met diverse milieu-eisen. Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend kennismakingsgesprek over de mogelijkheden? Bel dan naar 038 422 1620 of stuur een mail naar info@tukkersentenhoeve.nl. Ervaar vandaag nog het gemak van professionele tuinonderhoud in Dronten (dichtbij Zwolle en Kampen). Ook voor tuinontwerp bent u bij ons aan het goede adres! 

Tuinonderhoud in Dronten

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.