Hovenier Dronten

Wakker worden met het vrolijke gefluit van vogels, de frisse ochtendlucht en het prachtige uitzicht van je eigen tuin terwijl je geniet van een kopje koffie? Het klinkt als een droom, maar met de hulp van een hovenier kan je dit werkelijkheid laten worden in jouw tuin in Dronten. Tukkers en Ten Hoeve, het hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, wil jou graag verder helpen met het aanleggen of het onderhouden van jouw droomtuin. Benieuwd hoe wij je daarbij kunnen helpen? Neem direct contact op met de hovenier van Dronten

Waar moet je op letten bij het inschakelen van een hovenier in Dronten?

Tegenwoordig wordt het woord ‘hovenier’ vaak gebruikt, maar niet iedereen heeft het recht om zichzelf zomaar hovenier te noemen. Een gedegen opleiding gaat hieraan vooraf. Hoe weet je dan waar je op moet letten bij het inhuren van een hovenier in Dronten? Ten eerste kun je informeren naar keurmerken of aansluiting bij de VHG bij de hovenier zelf. Ook kun je de impressies op de website bekijken om de verschillende resultaten van de hovenier te zien. Daarnaast is het verstandig om een offerte op te vragen. Tukkers en Ten Hoeve, de hovenier in de regio Dronten, staat klaar om al je vragen te beantwoorden en jou verder te helpen.

Hovenier van Dronten
Hoveniersbedrijf Dronten

Wat is het verschil tussen een tuinman en een hovenier?

Schakel je een hovenier in Dronten in of kies je voor een tuinman? Dan is het goed om te weten wat de verschillen zijn tussen deze twee, evenals tussen andere termen zoals ’tuinier’ en ’tuinarchitect’. Het onderhoud van je tuin, zoals het verwijderen van onkruid, bemesten van planten of maaien van gras, kan worden overgelaten aan een tuinman of tuinier. Een tuinman kan namelijk wel beschikken over kennis van tuinieren. Voor meer complexe taken zoals het aanleggen van een tuin, vijver of het maken van een ontwerp, is het raadzaam om de hovenier in Dronten te kiezen. Dan ben je bij Tukkers en Ten Hoeve aan het juiste adres.

Wat kan Tukkers en Ten Hoeve voor jou betekenen?

Of je nu op zoek bent naar een ontwerp voor een kleine stadstuin, de tuinaanleg bij je woning in Dronten of het tuinonderhoud van een uitgestrekte landelijke tuin, de hovenier van Dronten staat klaar om jou te helpen bij al je wensen. Met hun ervaring en expertise kunnen ze helpen bij het ontwerpen, aanleggen en renoveren van zowel grote als kleine tuinen. Benieuwd hoe dit er voor jou uit gaat zien? Neem dan nu contact op met Tukkers en Ten Hoeve. 

Tuinaanleg in Dronten
Tuinonderhoud in Dronten

Hovenier in Dronten inschakelen? Neem direct contact op!

Zie je jezelf al genieten in je eigen tuin met het vrolijke gefluit van vogels, de frisse ochtendlucht en het prachtige uitzicht? Wij wel! Neem daarom contact op met de hovenier van Dronten. Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op door te bellen naar 038 – 422 1620 of te mailen naar info@tukkersentenhoeve.nl

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.