Hovenier Kampen

 

Hovenier nabij Kampen

Voor een stijlvolle tuin schakelt u een hovenier nabij Kampen in zoals Hoveniersbedrijf Tukkers & Ten Hoeve. Wij geloven in stijlvolle tuinontwerpen die vakkundige worden gerealiseerd. Sinds 1984 werken we aan deze overtuiging vanuit Zwolle. Wie zijn wij? Wij zijn René ten Hoeve en Monique Tukkers. Hoveniers in hart en nieren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van zowel kleine als grote tuinen. Uw tuin is bij onze vakbekwame hoveniers in goede handen. Schakel daarom ons in als uw hoveniersbedrijf in de buurt van Kampen.

Hoveniersbedrijf Kampen

Wat kunnen wij als hoveniersbedrijf in Kampen voor u doen?

Als u op zoek bent naar een hovenier in de omgeving van Kampen voor de aanleg van uw nieuwe tuin of voor tuinonderhoud, bent u natuurlijk benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij voeren vrijwel alle voorkomende tuinwerkzaamheden uit, zoals:

Het construeren van pergola’s en/of schuttingen.

Het aanleggen van bestratingen.

Het metsel-, en schilderwerk.

Het doen van grondwerk en grondverbetering.

Het aanleggen van beplantingen.

Wij stemmen de werkzaamheden af op uw tuinwensen. Heeft u al een idee hoe uw perfecte tuin eruit ziet? Of bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Kampen voor onderhoud? Wij als hovenier nabij Kampen denken graag mee in al uw tuinwensen.

Uniek schetsontwerp

Voor een nieuwe tuin denken wij als hovenier nabij Kampen graag met u mee in al uw wensen. Na een diepgaand en vrijblijvend gesprek maken wij een creatief en uniek schetsontwerp met beplantingsplan. Dit vormt de basis van de aanleg van uw tuin. Daarnaast bespreken we ook de kosten uitvoerig met u om te zorgen dat u daar goed inzicht in heeft. In het schetsontwerp kunnen we natuurlijk altijd veranderingen aanbrengen als uw nieuwe wensen of inzichten heeft. Is het schetsontwerp helemaal naar uw wensen? Dan gaan we graag als uw hovenier in de omgeving van Kampen aan de slag met het tuinontwerp

Stijlvolle tuin door Hovenier nabij Kampen

Wilt u een ervaren hovenier nabij Kampen? Met onze 30 jaar ervaring in het vak en onze focus op stijlvolle tuinen zijn we de hovenier voor uw tuinklus. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek met Tukkers en Ten Hoeve Tuinontwerp & Realisatie door te bellen naar 038 – 422 1620 of te mailen naar info@tukkersentenhoeve.nl. Dan plannen we samen een afspraak in om uw tuinwensen door te spreken. 

Hovenier Kampen

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.