Hovenier Kampen

 

Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier nabij Kampen die uw tuin kan transformeren naar uw wens? Zoek niet verder, want Tukkers en Ten Hoeve is hier om uw tuindromen tot leven te brengen. Met jarenlange ervaring en een passie voor groen, zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Of u nu een prachtige nieuwe tuin wilt creëren of gewoon wat liefdevolle zorg nodig heeft voor uw bestaande groene tuin, onze deskundige hoveniers staan klaar om u te helpen. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze hovenier uw tuin in Kampen kan omtoveren tot een ware oase van rust en schoonheid.

Hovenier nabij Kampen

Voor een stijlvolle tuin schakelt u de hovenier nabij Kampen in. Wij geloven in stijlvolle tuinontwerpen die vakkundig worden gerealiseerd. Sinds 1984 werken we aan deze overtuiging vanuit Zwolle. Wie zijn wij? Wij zijn René ten Hoeve en Monique Tukkers. Hoveniers in hart en nieren. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van zowel kleine als grote tuinen. Uw tuin is bij onze vakbekwame hoveniers in goede handen. Schakel daarom ons in als uw hoveniersbedrijf in de buurt van Kampen.

Hoveniersbedrijf Kampen

Wat kunnen wij als hoveniersbedrijf in Kampen voor u doen?

Als u op zoek bent naar een hovenier in de omgeving van Kampen voor de aanleg van uw nieuwe tuin of voor tuinonderhoud, bent u natuurlijk benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij voeren vrijwel alle voorkomende tuinwerkzaamheden uit, zoals:

  • Het bouwen van pergola’s en/of schuttingen.
  • Het aanleggen van bestratingen.
  • Het metsel-, en schilderwerk.
  • Het doen van grondwerk en grondverbetering.
  • Het aanleggen van beplantingen.

Wij stemmen de werkzaamheden af op uw tuinwensen. Heeft u al een idee hoe uw perfecte tuin eruitziet? Of bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf in Kampen voor onderhoud? Wij als hovenier nabij Kampen denken graag mee in al uw tuinwensen.

Uniek schetsontwerp

Voor een nieuwe tuin denken wij als hovenier nabij Kampen graag met u mee in al uw wensen. Na een diepgaand en vrijblijvend gesprek maken wij een creatief en uniek schetsontwerp met beplantingsplan. Dit vormt de basis van de aanleg van uw tuin. Daarnaast bespreken we ook de kosten uitvoerig met u om te zorgen dat u daar goed inzicht in heeft. In het schetsontwerp kunnen we natuurlijk altijd veranderingen aanbrengen als u nieuwe wensen of inzichten heeft. Is het schetsontwerp helemaal naar uw wensen? Dan gaan we graag als uw hovenier in de omgeving van Kampen aan de slag met het tuinontwerp

Stijlvolle tuin door Hovenier nabij Kampen

Wilt u een ervaren hovenier nabij Kampen? Met onze 30 jaar ervaring in het vak en onze focus op stijlvolle tuinen zijn we de hovenier voor uw tuinklus. Maak direct een afspraak voor een persoonlijk gesprek met Tukkers en Ten Hoeve Tuinontwerp & Realisatie door te bellen naar 038 – 422 1620 of te mailen naar info@tukkersentenhoeve.nl. Dan plannen we samen een afspraak in om uw tuinwensen door te spreken. 

Hovenier Kampen

Veelgestelde vragen

Wat doet Hoveniersbedrijf Tukkers & Ten Hoeve in de buurt van Kampen?

Hoveniersbedrijf Tukkers & Ten Hoeve is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, en renoveren van zowel kleine als grote tuinen in de buurt van Kampen.

Welke tuinwerkzaamheden voert het hoveniersbedrijf in Kampen uit?

Het hoveniersbedrijf voert diverse tuinwerkzaamheden uit, waaronder het construeren van pergola’s en schuttingen, aanleggen van bestratingen, metsel- en schilderwerk, grondwerk en grondverbetering, en het aanleggen van beplantingen.

Hoe gaat het hoveniersbedrijf om met tuinwensen?

Het hoveniersbedrijf stemt de werkzaamheden af op uw tuinwensen en denkt graag met u mee, of u nu een idee heeft voor uw perfecte tuin of op zoek bent naar tuinonderhoud in Kampen.

Wat is het proces voor het creëren van een nieuwe tuin met dit hoveniersbedrijf?

Na een diepgaand gesprek wordt er een creatief en uniek schetsontwerp met beplantingsplan gemaakt. Dit ontwerp vormt de basis voor de aanleg van uw tuin, waarbij kosten uitvoerig worden besproken en aanpassingen altijd mogelijk zijn.

Wat onderscheidt Hoveniersbedrijf Tukkers & Ten Hoeve van andere hoveniers in de buurt van Kampen?

Hoveniersbedrijf Tukkers & Ten Hoeve onderscheidt zich door 30 jaar ervaring in het vak en een focus op het creëren van stijlvolle tuinen.

Zijn er kosten verbonden aan het initiële gesprek voor een schetsontwerp van mijn tuin?

Het initiële gesprek voor het schetsontwerp is vrijblijvend en kosteloos, zodat uw tuinwensen besproken kunnen worden.

Hoe kan ik contact opnemen met Tukkers & Ten Hoeve Tuinontwerp & Realisatie voor mijn tuinwensen in Kampen?

U kunt een persoonlijke afspraak maken door te bellen naar 038 – 422 1620 of te mailen naar info@tukkersentenhoeve.nl. Zo kunt u uw tuinwensen met hen bespreken.

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.