Tuinaanleg Zwolle

Tuinaanleg in Zwolle

U bent al een tijdje op zoek naar de tuin van uw dromen, maar u vindt het lastig om dit zelf te realiseren. Tukkers & Ten Hoeve is gespecialiseerd in tuinaanleg in Zwolle. Wij ontwerpen niet alleen uw tuin, maar wij leggen deze ook vakkundig aan en onderhouden deze graag in de toekomst. Al ruim 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit en vakmanschap. Andere inwoners uit Zwolle maakte al gebruik van onze tuinaanleg, wanneer maakt u een afspraak?

Tuinaanleg Zwolle

Werkwijze Tukkers & Ten Hoeve

Wij komen graag naar Zwolle om u te ontzorgen op het gebied van tuinaanleg. Bij adviseren u vanaf de tekentafel tot het aanleggen van uw tuin. Bij het aanleggen van uw tuin stopt onze service niet: wij komen graag terug naar Zwolle voor onderhoudsbeurten. Tukkers & Ten Hoeve streeft naar 100% klanttevredenheid. Wij onderscheiden ons door de volgende factoren:

  • U kunt gebruikmaken van een vrijblijvend gesprek met onze hoveniers.
  • Tukkers & Ten Hoeve houdt rekening met milieu-eisen voor en tijdens de tuinaanleg van uw tuin in Zwolle.
  • Wij nemen u graag mee in het proces: van eerste schets tot definitieve tekening.
  • Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en renoveren van zowel grote als kleine tuinen in de regio Zwolle.

Diverse werkzaamheden

Wij beschikken bij Tukkers & Ten Hoeve over vakbekwame hoveniers, die ieder zijn of haar eigen specialisatie heeft. Wij voeren vrijwel alle werkzaamheden zelf uit. Zo zijn wij gespecialiseerd in bestratings-, metsel-, schilder- en grondwerk. Naast deze werkzaamheden verzorgen wij tijdens uw tuinaanleg in Zwolle ook de beplanting en eventuele plaatsing van pergola’s of schuttingen.

Tuinonderhoud

Nadat wij in Zwolle uw tuinaanleg hebben verzorgd, is het zaak om de tuin te blijven onderhouden. Door uw tuin goed te onderhouden, zal uw tuin alleen maar mooier worden. Wij leveren bij elk tuinontwerp een onderhoudsadvies. Zo weet u welke werkzaamheden er in de lente, zomer, herfst en winter uitgevoerd moeten worden. Naast tuinaanleg van Tukkers & Ten Hoeve, kunt u gebruikmaken van onze voor- en najaarsbeurten: wij komen bij u langs in Zwolle voor diverse werkzaamheden. Ook voor losse klusjes zoals snoeien en onkruid verwijderen komen wij graag langs.

Tuinaanleg in Zwolle

Maak een afspraak voor tuinaanleg in Zwolle

Tijd om uw wensen te bespreken met de hoveniers van Tukkers & Ten Hoeve? Maak dan vandaag nog een vrijblijvende afspraak. U kunt bellen naar 038 422 1620 of een mail sturen naar info@tukkersentenhoeve.nl. Wanneer mogen wij uw tuinaanleg of tuinonderhoud in Zwolle (dichtbij Kampen) verzorgen?

Neem contact met ons op

Wij streven ernaar uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.